Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Zombieland Saga Sezona 2 Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska May 4, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Zombieland Saga
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Zombieland Saga Sezona 2 Epizoda 3, Watch Zombieland Saga Sezona 2 Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Zombieland Saga always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Zombieland Saga

ゾンビランドサガ
Ocena 7.55
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 24
Sakura Minamoto sanja da postane idol. Nažalost, stvarnost je pogodi poput kamiona, a ona iznenada strada u prometnoj nesreći. Deset godina kasnije, budi se u prefekturi Saga, da bi pronašla zombija bez sjećanja na svoju prošlost. Još se pomirujući sa svojom smrću, upoznaje muškarca po imenu Koutarou Tatsumi, koji objašnjava da je uskrsnuo nju i šest drugih zombi djevojčica iz različitih razdoblja u svrhu ekonomske revitalizacije Sage pomoću grupe idola. Preuzimajući ulogu menadžera abraziva, Koutarou započinje zakazivanje događaja; djevojke se slažu s tim, na kraju odlučivši nazvati svoju grupu idola Franchouchou. Apsurdno komični pristup žanru idola, Zombieland Saga priča priču o srčanoj borbi Franchouchoua da spasi prefekturu Saga dok skriva svoj zombi identitet i ponovno otkriva svoje prošle živote.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..