Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi – Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska January 11, 2022 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi – Epizoda 4, Watch Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi – Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Zero no Tsukaima: Futatsuki no Kishi

ゼロの使い魔 ~双月の騎士~
Ocena 7.27
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2007 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 13

Sa ratom na horizontu, životi studenata na Tristejn magijskoj akademiji će se promeniti. Dok se učenici obučavaju za bitku i spremaju se da se pridruže borbi, Luiz je odlučna da zaštiti svoju prijateljicu iz detinjstva, sada kraljicu Tristejna. Kao njen poznanik, Saito se zakleo da će štititi Luiz i samim tim mora biti spreman za bitku... ali sa obiljem lepih devojaka okolo, pitanje je da li bi Saito trebalo da bude više zabrinut zbog neprijateljskih napada ili Luizinog besa izazvanog ljubomorom! Mogu li Saito i "Zero" Luiz da se izbore sa izazovom i zaštite svoje prijatelje i zemlju?

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !