Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Yuragi-sou no Yuuna-san – Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska January 4, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Yuragi-sou no Yuuna-san
Uvećaj
Izgasi Svetla
This title has been categorized as 'mature', therefore may contain intense violence, blood/gore, sexual content and/or strong language that may not be appropriate for underage viewers.
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Yuragi-sou no Yuuna-san – Epizoda 11, Watch Yuragi-sou no Yuuna-san – Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Yuragi-sou no Yuuna-san always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Yuragi-sou no Yuuna-san

ゆらぎ荘の幽奈さん
Ocena 7.08
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12

Nekada konoba s toplim izvorima, a sada pansion sa izuzetno jeftinom najamninom, Juragi-sou je praktično nenaseljena, osim za nekoliko neobičnih stanovnika. Kako se priča, progoni ga podli duh koji uplaši sve potencijalne stanare. Stoga je savršeno utočište za Fuiuzora Kogarashia - slomljenog, beskućnika-vidovnjaka koji traži pristupačan krov pod kojim može ostati i duhove za egzorciranje.

Kogarashi se priprema za obračun sa duhom, ali samo da bi otkrio da on nije toliko zlonameran koliko su se pojavile glasine. Umesto toga, to je duh lepe, srebrne kose devojke čije se jedino sećanje na život pre smrti zove: Juuna. Još je zbunjujuće to što ostali stanari Juragi-soua ne samo da mogu da vide i Juunu, već i svaki ima svoje natprirodne sposobnosti.

Usred haosa koji su izazvali njegovi neobični suseljani, Kogarashi pokušava otkriti žaljenje zbog kojeg je Juuna usidrena u svet živih, da ne bi postala zli duh osuđen da svoj zagrobni život provede u paklu.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..