Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Yu☆Gi☆Oh! Duel Monsters Epizoda 46

TV Dub Datum Izlaska September 13, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Yu-Gi-Oh! Duel Monsters
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Yu☆Gi☆Oh! Duel Monsters Epizoda 46, Watch Yu☆Gi☆Oh! Duel Monsters Epizoda 46, don't forget to click on the like and share button. Anime Yu-Gi-Oh! Duel Monsters always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Yu-Gi-Oh! Duel Monsters

遊☆戯☆王 デュエルモンスターズ
Ocena 7.49
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2000 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 224
Legenda kaže da će zagonetna Milenijumska slagalica ispuniti jednu želju onome ko odgonetne njene drevne tajne. Nakon što je to riješio, srednjoškolac Yuugi Mutou oslobađa "još jednog Yuugija", neobično prisustvo unutar njega. Sad, kad god se suoči s dilemom, ovaj tajnoviti alter ego se pojavi i pomogne mu u nevoljama. U želji da razotkriju misteriju ovog neobičnog duha, Yuugi i njegovi pratioci natječu se s nekoliko protivnika u "Dvobojnim čudovištima", izazovnoj kartaškoj igri koju koriste ljudi koji žele ukrasti Milenijsku zagonetku u očajničkom pokušaju da iskoriste veliku silu iznutra. Kako se pitanja gomilaju, nedugo zatim shvate da je u tim dvobojima više od ponosa.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..