Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Wonder Egg Priority – Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska March 4, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Wonder Egg Priority
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Wonder Egg Priority – Epizoda 7, Watch Wonder Egg Priority – Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime Wonder Egg Priority always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Riki je rođendan, a devojke se okupljaju kako bi ga proslavile. Rika je, međutim, usredsređena na svoj problematičan odnos sa majkom i te brige se prenose u njenu sledeću bitku. Da li će ona moći na vreme da savlada svoje unutrašnje demone?

Wonder Egg Priority

ワンダーエッグ・プライオリティ
Ocena 8.32
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12

Ai, mlada devojka zatvorenog tipa, koja pokušava da ne komunicira sa drugima. Jedno oko drži skriveno iza kose. Jednog dana, slučajno svrati do puste arkade, gde upozna „Aku“. Vrteći gaču na njihov nagovor, ona stiče „Čudesno Jaje“ i od tog trenutka njena sudbina počinje da se menja...

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..