Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Wonder Egg Priority – Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska April 5, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Wonder Egg Priority

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Wonder Egg Priority – Epizoda 12, Watch Wonder Egg Priority – Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Wonder Egg Priority always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Prijateljstva su testirana dok Ai i Neiru shvataju koliko je Riku i Momoe koštala „pobeda“. Ai odlučuje da se ponovo bori uprkos onome što je naučila, ali devojčica koja ovog puta izlazi iz svog Jajeta možda je više nego što je predvidela.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga