Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Wonder Egg Priority – Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska March 22, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Wonder Egg Priority

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Wonder Egg Priority – Epizoda 10, Watch Wonder Egg Priority – Epizoda 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Wonder Egg Priority always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Ai, Rika i Neiru suočavaju se sa Akom i Ura-Akom, ali im smetaju šokantne vesti koje im donosi Momoe. Kasnije se Momoe suočava sa svojom najtežom bitkom, dok Ai donosi tešku odluku.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga