Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Welcome to Demon School! Iruma-kun Sezona 2 Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska June 7, 2021 · ? views · Postavio Gvimpi · Serije Welcome to Demon School! Iruma-kun
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Welcome to Demon School! Iruma-kun Sezona 2 Epizoda 8, Watch Welcome to Demon School! Iruma-kun Sezona 2 Epizoda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Welcome to Demon School! Iruma-kun always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Welcome to Demon School! Iruma-kun

魔入りました!入間くん
Ocena 7.72
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 44
Četrnaestogodišnja Iruma Suzuki cijeli je život bila nesretna, morao je raditi kako bi zaradio novac za svoje neodgovorne roditelje unatoč tome što je bio maloljetan. Jednog dana saznaje da su ga roditelji prodali demonu Sullivanu. Međutim, Iruma brine što će biti s njim ubrzo je olakšano, jer Sullivan samo želi unuče, ugađajući mu i tjerajući ga da pohađa demonsku školu Babyls. U početku se Iruma trudi držati se previdnim u strahu od vršnjaka koji otkrivaju da je čovjek. Nažalost, ovo je na kraju teže nego što je očekivao. Ispada da je Sullivan sam predsjednik škole, i svi očekuju da on postane sljedeći Kralj demona! Iruma se odmah nađe u nečuvenoj situaciji kada pred čitavom školom mora izgovarati zabranjeni urok. Ovime Iruma trenutno stječe reputaciju koju ne želi. Unatoč tome, zasigurno će ga se dovesti u bizarnije okolnosti.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !