Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Vivy: Fluorite Eye’s Song Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska May 11, 2021 · ? views · Postavio Gvimpi · Serije Vivy: Fluorite Eye’s Song
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Vivy: Fluorite Eye’s Song Epizoda 7, Watch Vivy: Fluorite Eye’s Song Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime Vivy: Fluorite Eye’s Song always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Vivy: Fluorite Eye’s Song

Vivy -Fluorite Eye's Song- (ヴィヴィ -フローライトアイズソング-)
Ocena 7.51
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: Unknown Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 13
Priča se odvija u tematskom parku "NiaZemlja" gdje "snovi, nada i znanost" postoje zajedno kao UI tematski park. U tematskom parku rađa se prvi automatizirani UI ljudskog tipa. Vivy je UI koja svakodnevno pjeva na pozornici za polaznike parka, jer je njezina direktiva "usrećiti sve kroz pjesmu". Svim srcem nastupa za prisutne u parku. Jednog dana, pred njom se pojavi UI po imenu Matsumoto. Kaže da je došao 100 godina iz budućih s direktivom "surađivati s Vivy na ispravljanju povijesti i zaustavljanju rata između UI i ljudi koji izbija 100 godina od sada." Počinje stogodišnje putovanje UI pjevačice Vivy.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..