Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Vampire Knight Epizoda 09

TV Sub Datum Izlaska January 13, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Vampire Knight
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Vampire Knight Epizoda 09, Watch Vampire Knight Epizoda 09, don't forget to click on the like and share button. Anime Vampire Knight always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Vampire Knight

ヴァンパイア騎士〈ナイト〉
Ocena 7.05
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2008 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 26
Veseli Yuuki Cross i grubi Zero Kiryuu članovi su disciplinske komisije na Cross Academy, koja smješta dvije vrlo različite klase: dnevnu i noćnu. Njihov posao sastoji se u održavanju reda između razreda kada se odsele. Iako se to možda ne čini posebno teškim zadatkom, Dnevna klasa nije svjesna istine koja stoji iza Noćne klase - njihovi krajnje raskošni učenici su vampiri. Prije deset godina, Yuuki je spasio od napada vampira Kaname Kuran, vampir Čiste krvi. Sada je Kaname vođa Noćne klase, a Yuuki-jev položaj disciplinske komisije omogućava joj da ga ponovo vidi, što joj otežava osjećaje prema njemu. U međuvremenu, Nula gaji bijelu mržnju prema svim vampirima i vjeruje da nikada ne mogu živjeti u skladu s ljudima. Ali tajna iz nulte prošlosti uskoro prijeti krhkom miru svih na akademiji i stvari možda više nikada neće biti iste.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !