Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Twin Star Exorcists – Epizoda 16

TV Sub Datum Izlaska May 11, 2021 · ? views · Postavio MayDone · Serije Twin Star Exorcists
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Twin Star Exorcists – Epizoda 16, Watch Twin Star Exorcists – Epizoda 16, don't forget to click on the like and share button. Anime Twin Star Exorcists always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Twin Star Exorcists

Twin Star Exorcists, 双星の陰陽師
Ocena 7.32
Status: U Toku Studio: Datum Izlaska: 2016 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 50

Magano, paralelno carstvo ispunjeno čudovištima poznatim kao "Kegare", mjesto je gdje istjerivači imaju posla sa svim nečistoćama. Benio Adashino vunderkind je istjerivač koja je prepoznata po svojoj moći, a Savez isterivača poziva jeu Tokio. Na putu se spušta u zagrljaj Rokura Enmadoua, mladog istjerivača s problematičnom prošlošću. Ali nečistoće Magano ne miruju. Kad ovo dvoje istjerivača svjedoče paru djece koju je ukrao Kegare, Benio požuri spasiti ih, vukući Rokuro zajedno sa sobom u Magano. Uključena u borbu u kojoj je na rubu poraza, Rokuro spašava Benio, otkrivajući se sposobnim da joj bude talent za suparnika. Sousei no Onmyouji govori o dvoje nadarenih istjerivača kojima je suđeno da postanu "Istjerivači Blizanci Zvijezde" i prorečenim roditeljima Mika - reinkarnaciji Abe no Seimeija - koji će očistiti svijet od svih nečistoća.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..