Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Tsuki ga Kirei – Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska October 3, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Tsuki ga Kirei
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Tsuki ga Kirei – Epizoda 3, Watch Tsuki ga Kirei – Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Tsuki ga Kirei always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Tsuki ga Kirei

Tsukigakirei, The Moon is Beautiful, As the Moon, So Beautiful, 月がきれい
Ocena 8.12
Status: U Toku Studio: Datum Izlaska: 2017 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12

S novom školskom godinom dolazi i nova grupa prijatelja iz razreda, a za poslednju godinu srednje škole, nadobudni pisac Kotarou Azumi i članica tima za praćenje Akane Mizuno završavaju u istom razredu. Iako su u početku bili potpuno stranci, nekoliko slučajnih susreta pobudilo im je nevinu želju u srcu. Čeznjivi pogled, lepršavo srce - obeležja mlade ljubavi klize u njihove živote dok im sudbina dovodi puteve do krsta.

Međutim, iako je ljubav strpljiva, a ljubav ljubazna, Kotarou i Akane otkrivaju da to nije uvek jednostavno. Uprkos udobnosti koju pronalaze u međusobnom društvu, bol u srcu i anksioznost idu ruku pod ruku sa gonjenjem osećanja u njihovim srcima. Uz neizvesnost u pogledu toga kako se drugi zaista oseća, kao i međusobnu naklonost ljudi oko njih, put pred nama je nejasan. Čak i tako, pod sjajnim svetlom prelepog punog meseca, Kotarou skuplja hrabrost da postavi Akane jedno pitanje, koje zauvek menja njihovu tihu vezu.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..