Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

SSSS.Dynazenon Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska June 16, 2021 · ? views · Postavio Gvimpi · Serije SSSS.Dynazenon
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download SSSS.Dynazenon Epizoda 1, Watch SSSS.Dynazenon Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime SSSS.Dynazenon always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

SSSS.Dynazenon

SSSS.DYNAZENON
Ocena 7.01
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Jednog dana posle škole, učenik prve godine srednje škole Iomogi Asanaka nailazi na izgladnelog čoveka ispod mosta. Predstavljajući se kao Gauma, čudni lutalica obaveštava Iomogija da je on "korisnik kaijua", osoba koja se bavi "kaiju" —Čudovišta koja nanose štetu gradu i njegovim građanima. Sledeće večeri, Iomogi nailazi na Gaumu i njegovog kolegu iz razreda Iume Minami. Istovremeno se u naseljenom delu grada pojavljuje kaiju. Zbog Gaumine nedostatka iskustva u kontroli kaijua, iz užarene torbice iznosi misteriozni predmet, pozivajući džinovskog robota poznatog kao Dinazenon. Zahtevajući saradnju četvoro ljudi, mehanika u svoj kokpit uvlači Gaumu, Iomogija, Minamija i Koiomi Iamanaku - nezaposlenog čoveka koji je lutao ulicom. Njihov susret sa kaiju označava početak njihovog zapleta sa kaiju eugenistima - kaiju korisnicima koji manipulišu kaijuom u nenamernoj nameri - i njihovim naporima da otkriju puni potencijal Dinazenona

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !