Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Spirit Chronicles Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska August 23, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Seirei Gensouki
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Spirit Chronicles Epizoda 6, Watch Spirit Chronicles Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Seirei Gensouki always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Seirei Gensouki

Spirit Chronicles, 精霊幻想記
Ocena 7.29
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Amakava Haruto je mladić koji je umro pre ponovnog ujedinjenja sa prijateljem iz detinjstva koji je nestao pre pet godina. Rio je dečak koji živi u sirotinjskim četvrtima i želi da se osveti majci koja je ubijena pred njim kada je imao pet godina. Zemlja i drugi svet. Dvoje ljudi sa potpuno različitim poreklom i vrednostima. Iz nekog razloga, sećanja i ličnost Haruta koji je trebalo da umre vaskrsavaju se u telu Rija. Dok su njih dvoje zbunjeni zbog svojih sećanja i ličnosti koje se spajaju, Rio odlučuje da živi u ovom novom svetu. Zajedno sa Harutovim sećanjima, Rio budi nepoznatu „posebnu moć“ i čini se da ako je dobro iskoristi, može živeti bolji život. Ali pre toga, Rio nailazi na otmicu za koju se ispostavlja da je princeza kraljevine Bertram u kojoj živi. Nakon spasavanja princeze, Rio dobija stipendiju na Kraljevskoj akademiji, školi za bogate i moćne. Biti siromašno siroče u školi plemića, pokazalo se izuzetno groznim mestom.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !