Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Sleepy Princess in the Demon Castle Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska April 14, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Sleepy Princess in the Demon Castle
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Sleepy Princess in the Demon Castle Epizoda 12, Watch Sleepy Princess in the Demon Castle Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Sleepy Princess in the Demon Castle always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Sleepy Princess in the Demon Castle

Sleepy Princess in the Demon Castle, Sleeping in Devil's Castle, 魔王城でおやすみ
Ocena 8.03
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Zamak Gospoda demona Tasogare je mračno i zastrašujuće mesto, ispunjeno do vrha raznim čudovištima. Svaka duša koja je dovoljno nesrećna da bude ovde zatvorena sigurno će se prestrašiti užasa iznutra. Međutim, ljudska princeza Aurora Suia Rhis "Sialis" Kaimin je drugačiji slučaj. Prilično ravnodušna prema svojoj situaciji, Sialis brine samo jedno i samo jedno - spavanje. Otkako ju je demon demona kidnapovao iz njenog kraljevstva, nije imala ni jedan dobar noćni odmor. Da bi ublažila svojih desetak problema sa dremanjem, princeza se zadovoljava onim što može naći u zamku. Bilo da je reč o krznu pahuljastih demonskih medvedića ili o svilenkastim, pokrivačima nalik na pokrivače duhova, sve je samo sredstvo koje osigurava miran san. Sa toliko potencijala za izradu predmeta koji joj mogu pomoći da spava na raspolaganju, pospanu princezu ništa neće zaustaviti - čak ni smrt.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..