Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Serial Experiments Lain 08

TV Sub Datum Izlaska November 10, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Serial Experiments Lain
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Serial Experiments Lain 08, Watch Serial Experiments Lain 08, don't forget to click on the like and share button. Anime Serial Experiments Lain always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Serial Experiments Lain

シリアルエクスペリメンツレイン
Ocena 8.02
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 1998 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 13
Lain Iwakura, neugodna i zatvorena u sebe četrnaestogodišnjakinja, jedna je od brojnih djevojčica iz svoje škole koja je primila uznemirujući e-mail od svoje školske kolegice Chise Yomode - baš one Chise koja je nedavno počinila samoubistvo. Lain nema ni želju ni iskustvo da se bavi čak ni osnovnom tehnologijom; Ipak, kada tehnofob otvori e-poštu, on je vodi ravno u Žičanu, virtualni svijet komunikacijskih mreža sličan onome što znamo kao Internet. Lain se život preokrenuo kad se jedna za drugom počinje susretati s tajnovitim misterijama. Čudni muškarci zvani Muškarci u crnom počinju se pojavljivati ​​gdje god ona ode, postavljaju joj pitanja i nekako znaju više o njoj nego što čak i ona sama zna. Kako se granice između stvarnosti i cyber prostora brzo zamagljuju, Lain uranja u nadrealnije i bizarnije događaje u kojima su identitet, svijest i percepcija koncepti koji poprimaju nova značenja. Napisao Chiaki J. Konaka, čija druga djela uključuju Texhnolyze, Serial Experiments Lain psihološka je avangardna misteriozna serija koja prati Laina dok donosi ključne odluke koje će utjecati i na stvarni svijet i na Wired. Zatvarajući jedan svijet i otvarajući drugi, samo će Lain shvatiti značaj njihovog prisustva.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !