Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Sekaiichi Hatsukoi Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska October 31, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Sekaiichi Hatsukoi
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Sekaiichi Hatsukoi Epizoda 1, Watch Sekaiichi Hatsukoi Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Sekaiichi Hatsukoi always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Sekaiichi Hatsukoi

Sekai Ichi Hatsukoi - World's Greatest First Love, Sekai-ichi Hatsukoi, Sekai'ichi Hatsukoi, World's Greatest First Love, 世界一初恋 TV
Ocena 7.71
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2011 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Nakon što je morao da se nosi sa ljubomorom svojih saradnika zbog rada pod očevim imenom, ponosni književni urednik Ricu Onodera je odlučan da sredi stvari. Napušta posao u očevoj izdavačkoj kući i prelazi u Marukava Publishing. Ali umesto da bude stavljen u njihov književni odsek, Ricu radi kao početnik urednik mange u odeljenju za uređivanje "Emerald", timu koji radi po izuzetno skučenim rasporedima kako bi ispoštovao rokove. Tamo se Ricu upoznaje sa ozloglašenim glavnim urednikom Masamuneom Takanom, upornim čovekom koji teži rezultatima.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !