Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Seijo no Maryoku wa Bannou Desu Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska June 6, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Seijo no Maryoku wa Bannou Desu
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Seijo no Maryoku wa Bannou Desu Epizoda 6, Watch Seijo no Maryoku wa Bannou Desu Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Seijo no Maryoku wa Bannou Desu always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Seijo no Maryoku wa Bannou Desu

The Saint's Magic Power is Omnipotent, The power of the saint is all around., 聖女の魔力は万能です
Ocena 7.25
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Od davnina su građani Salutanije živeli u pokrivaču mijazme, sile koja rađa čudovišta koja stvaraju pustoš širom sveta. Kada viteški red kraljevstva postane nesposoban da zadrži čudovišta, Veliki mag poziva svetu devojku - legendarnog „Sveca“ - da uništi stravična stvorenja i povrati mir. Jedne večeri, dok se Sei Takanashi vraća kući sa dugog radnog dana, magična sila je vuče u strani svet. Po dolasku u carstvo Salutanije, čula je da je Veliki Mag nehotice pozvao dvojicu Svetih - Sei i devojku smeđe kose. Potreban samo jednoj svetoj devojci, princ je drugu devojku proglasio za Svetiteljku, prepuštajući Sei samoj sebi. Sei je pogledala na Institut za medicinsku floru, ustanovu poznatu po studijama u vezi sa biljem i napitcima. Prepuštajući se svojoj najnovijoj strasti, Sei ima sudbonosni susret sa zapovednikom Trećeg viteškog reda. Ali malo zna, njena sklonost ka Svecu i dalje će vršiti uticaj na njen novi život.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !