Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Saiki Kusuo no Ψ-nan – Epizoda 15

TV Sub Datum Izlaska January 23, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Saiki Kusuo no Ψ-nan
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Saiki Kusuo no Ψ-nan – Epizoda 15, Watch Saiki Kusuo no Ψ-nan – Epizoda 15, don't forget to click on the like and share button. Anime Saiki Kusuo no Ψ-nan always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Saiki Kusuo no Ψ-nan

斉木楠雄のΨ難
Ocena 8.48
Status: U Toku Studio: , Datum Izlaska: 2016 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 48
Prosječnoj osobi psihičke sposobnosti mogu izgledati kao blagoslov; za Kusuo Saikija, međutim, to ne može biti dalje od istine. Nadaren širokom asortimanu natprirodnih sposobnosti, od telepatije do rendgenskog vida, smatra da ovaj takozvani blagoslov nije ništa drugo nego prokletstvo. Kako se sve neugodnosti koje njegove moći uzrokuju neprestano gomilaju, sve čemu Kusuo teži je običan život bez muke - život u kojem je neznanje blaženstvo. Nažalost, život vidovnjaka nije nimalo tih. Iako Kusuo pokušava izbjeći svjetla reflektora držeći svoje moći u tajnosti od svojih kolega iz razreda, na kraju nehotice privlači pažnju mnogih neobičnih likova, poput praznoglavog Rikija Nendoua i zabludjelog Šuna Kaidoua. Prisiljen nositi se s ludostima ljudi oko sebe, Kusuo dolazi do saznanja da je uobičajeni život kojem je težio puno teže postići nego što se očekivalo.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..