Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Promare

Movie Sub Datum Izlaska August 21, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Promare
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Promare, Watch Promare, don't forget to click on the like and share button. Anime Promare always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Promare

Promare, PROMARE(プロメア)
Ocena 8.03
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 1 sat 51 min. Vrsta: Film Epizode: 1
Pre trideset godina odjednom se pojavila nova rasa mutanata koji su držali plamen, uništivši veliki deo čovečanstva. Ovi takozvani „Burnish“ nastavili su da se pojavljuju nasumično, ostavljajući za sobom trag smrti i uništenja. Autonomna republika Promepolis je napredna nacija zahvaljujući neverovatnim naporima njihovog vođe, Krai Foresighta, protiv Burnaca. Tim vatrogasaca poznat kao Burning Rescue ima zadatak da zaustavi ova užasna čudovišta, koristeći najnapredniju tehnologiju koja je dostupna zahvaljujući njihovoj neverovatnoj mehaničarki Luciji Feks. Galo Thimos je energičan mladić, koji predviđanje smatra svojim herojem koji mu je spasao život i najnoviji je regrut spasilačkog tima. Teroristička grupa koja sebe naziva Mad Burnish nanosi haos po čitavoj naciji. Nakon susreta sa vođom Mad Burnish Lio Fotia, Galo kreće na svoje sudbonosno putovanje da pronađe istinu o ovim mutantima, što ga je na kraju dovelo u pitanje sve ono što je ranije smatrao istinitim

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !