Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Princess Connect! Re:Dive – Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska June 17, 2021 · ? views · Postavio MayDone · Serije Princess Connect! Re:Dive
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Princess Connect! Re:Dive – Epizoda 11, Watch Princess Connect! Re:Dive – Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Princess Connect! Re:Dive always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Princess Connect! Re:Dive

Priconne, プリンセスコネクト!Re:Dive
Ocena 7.06
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 13

Na kontinentu Astraea čovjek padne s neba, ne posjedujući nikakva sećanja osim svog imena Yuuki. Pronalazi ga vilenjakinja po imenu Kokkoro koja se predstavlja kao njegov vodič u svijetu koji će prijeći. Uz Kokkorovo vodstvo, Yuuki je u stanju naučiti kako ovaj svijet funkcionira, od borbe s čudovištima do rukovanja valutama. Kako bi zaradili novac za svoje putovanje, Yuuki i Kokkoro odluče otići do obližnjeg gildskog udruženja kako bi prihvatili jednostavnu potragu. U svojoj ekspediciji upoznaju Pecorine, pomalo proždrljivu, ali šarmantnu djevojku vještu u borbi. Sutradan upoznaju i Karyl, djevojku mačku specijaliziranu za magiju. Nakon nekog vremena između njih se stvori prijateljska i drugarska veza i njih četvero odluče stvoriti vlastiti gild. Nastavljajući svoje avanture, oni istražuju svijet, upoznaju nove ljude i možda će otkriti tajne iza Yuukijevih nestalih sećanja.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !