Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Peach Boy Riverside Epizoda 9

TV Sub Datum Izlaska October 6, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Peach Boy Riverside
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Peach Boy Riverside Epizoda 9, Watch Peach Boy Riverside Epizoda 9, don't forget to click on the like and share button. Anime Peach Boy Riverside always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Peach Boy Riverside

Peach Boy Riverside, ピーチボーイリバーサイド
Ocena 7.05
Status: U Toku Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Saltorine Aldike, ili Sari, bistra je, vesela princeza koja želi da krene u avanturu jer joj je dosadio njen maleni zamak na selu. Jednog dana, gomila opakih demona poznata kao „Oni“ pokuca na njen prag, preteći životima svih u Kraljevstvu. Srećom, spasio ih je usamljeni putnik po imenu Kibitsu Mikoto koji ubija ova čudovišta misterioznim „breskvinim okom“. Šokirana opasnostima spoljnog sveta, Sari odlučuje da krene na sopstveno putovanje. Nije ni znala da će pokrenuti lanac događaja koji će doći da odrede sudbinu ovog magičnog sveta.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..