Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Ookami Shoujo to Kuro Ouji Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska September 27, 2020 · ? views · Postavio alminserif · Serije Ookami Shoujo to Kuro Ouji
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Ookami Shoujo to Kuro Ouji Epizoda 10, Watch Ookami Shoujo to Kuro Ouji Epizoda 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Ookami Shoujo to Kuro Ouji always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Ookami Shoujo to Kuro Ouji

オオカミ少女と黒王子
Ocena 7.21
Status: Završen Studio: , Datum Izlaska: 2014 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: , Vrsta: Anime Epizode: 12
  Erika Shinohara lagala je o svojim romantičnim podvizima kako bi zaslužila poštovanje svojih novih prijatelja. Pa kad zatraže sliku svog "dečka", ona na brzinu pukne fotografiju zgodnog neznanca, kojeg njezini prijatelji prepoznaju kao popularnog i dobrodušnog Kyouya Sata-u. Zarobljena u vlastitoj mreži laži i očajnički pokušavajući izbjeći poniženje, Erika objašnjava svoju nevolju Kyouyi, nadajući se da će se on pretvarati da joj je dečko. Ali Kyouya nije anđeo kakav se čini: on je zapravo podli sadist koji prisiljava Eriku da postane njegov "pas" u zamjenu za čuvanje njezine tajne. S neraspoloženjem prihvaćajući njegov dogovor, Erika uskoro počinje nazirati stvarne Kyouye ispod više slojeva njegove vanjske osobe. Dok se zatekne da pada na njega, ne može se ne zapitati hoće li ikad osjećati isto prema njoj. Hoće li Kyouya napokon od Erike napraviti poštenu ženu ili joj je suđeno zauvijek biti "vukica"?

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..