Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

One Outs – Epizoda 16

TV Sub Datum Izlaska January 9, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije One Outs
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download One Outs – Epizoda 16, Watch One Outs – Epizoda 16, don't forget to click on the like and share button. Anime One Outs always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

One Outs

ワンナウツ
Ocena 8.35
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2008 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 25

Toua Tokuchi je po profesiji sportista, ali u srcu neoprezan kockar. Na ulicama Okinave on ne koristi ništa osim svoje pameti i "brze lopte" koja dostiže samo 134 km / h da bi nekako postigao 499 pobeda u igri "One Outs", pojednostavljene verzije bejzbola između bacača i jednog udarača. Zapanjen jedinstvenim Touinim junaštvom na humku, veteran Hiromichi Kojima vešto traži bacača za svoj dugo neuspešni tim, Saikiou Saitama Licaonse. Kojima se očajnički nada da će ih Toua odvesti do šampionata; međutim, Tsuneo Saikava, plaćeni vlasnik Licaonsa, vidi izuzetno talentovanog bacača kao pretnju prihodu koji je tim stvorio. Ispunjavajući izazov da poljulja vlasnika, Toua predlaže jedinstveni ugovor "One Outs": svaki Touin poen zaradiće mu pet miliona jena, ali sa svakim trčanjem od kojeg odustane izgubiće pedeset miliona jena .

Prilagođen mangi Shinobua Kaitanija iz slave lažljive igre, One Outs dokumentuje intenzivne psihološke bitke između Toue i onih oko njega. Sa uloženim milionima jena, može li bacač koji nije samo igrao kockanje u imitaciji bejzbola napokon odvesti pravi bejzbol tim do pobede?

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..