Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Nurarihyon no Mago – Epizoda 16

TV Sub Datum Izlaska October 13, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Nurarihyon no Mago
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Nurarihyon no Mago – Epizoda 16, Watch Nurarihyon no Mago – Epizoda 16, don't forget to click on the like and share button. Anime Nurarihyon no Mago always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Nurarihyon no Mago

Nura: Rise of the Yokai Clan, The Grandson of Nurarihyon, Grandchild of Nurarihyon, ぬらりひょんの孫
Ocena 7.64
Status: U Toku Studio: Datum Izlaska: 2010 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 24

Navodno je duh koji je stajao na čelu noćne parade stotinu demona bio Vrhovni Zapovednik svih čudovišta I gospodar Pandemonijuma, Nurarihjon. Mladi Rikuo potiče iz krvne loze Nurarihjona, i jednom je četvrtinom demon. Uprkos tome što ima sposobnost da komunicira i zapoveda demonima, on ne namerava da nasledi poziciju svog dede, poziciju vođe Nura Klana, već odlučuje da živi normalnim ljudskim životom. Međutim, zajedno sa svojom porodicom i pomoćnicima koji samo čekaju da prihvati nasledstvo, njegov alter-ego “Noćni Rikuo” odlučan je da postane sledeći vođa. Može li se mladi dečak boriti sa svojom sudbinom vođenja noćne parade?

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..