Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Naruto Shippuden – Epizoda 365

TV Sub Datum Izlaska September 13, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Naruto: Shippuden
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Naruto Shippuden – Epizoda 365, Watch Naruto Shippuden – Epizoda 365, don't forget to click on the like and share button. Anime Naruto: Shippuden always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Naruto: Shippuden

Naruto: Shippuden, Naruto Hurricane Chronicles, ナルト- 疾風伝
Ocena 8.17
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2007 Trajanje Epizode: 23 min. per ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 500
Prošle su dve i po godine otkako je Naruto Uzumaki napustio Konohagakure, selo Skrivenog lišća, radi intenzivnog treninga nakon događaja koji su podstakli njegovu želju da bude jači. Sada se Akatsuki, misteriozna organizacija elitnih luđačkih nindža, približava njihovom velikom planu koji može ugroziti bezbednost čitavog sveta šinobija. Iako je Naruto stariji i na vidiku se naziru zlokobni događaji, on se malo promenio u ličnosti - i dalje nesretni i detinjasti - mada je sada daleko samouvereniji i poseduje još veću odlučnost da zaštiti svoje prijatelje i dom. Ma šta bilo, Naruto će nastaviti borbu za ono što mu je važno, čak i na štetu sopstvenog tela, u nastavku sage o dečaku koji želi da postane Hokage.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..