Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation – Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska February 8, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation – Epizoda 5, Watch Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation – Epizoda 5, don't forget to click on the like and share button. Anime Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Rudi stiže u grad Roa, gde bi trebalo da provede narednih pet godina podučavajući ćerku lokalnog gradonačelnika. Njegov učenik je, međutim, više nego što je predvideo i moraće da se bori da započne svoj prvi posao ikad, a kamoli da ga zadrži.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga