Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation – Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska January 25, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation – Epizoda 3, Watch Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation – Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Rudi počinje da istražuje selo i spašava zelenokoso dete od grupe nasilnika. Njih dvoje se zbližavaju vežbajući magiju, ali da li je Rudeusov prijatelj stvarno ono za šta ga on smatra?

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation

無職転生 ~異世界行ったら本気だす~
Ocena 8.37
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 24

Ubijen dok je pokušavao da spasi neznanca od saobraćajne nesreće, 34-godišnji otaku se preporodio u svetu čarolije kao Rudeus Grejrat, novorođena beba. Sa znanjem, iskustvima i žaljenjima iz svog prethodnog života, Rudeus se zaklinje da će voditi ispunjen život i da neće ponavljati svoje greške. Sad nadaren ogromnom magičnom moći, kao i umom odrasle osobe, njegovi novi roditelji Rudeusa vide kao genija u usponu. Ubrzo je o mačevalaštvu počeo da uči od oca, a o magiji od maga po imenu Roksi Migurdia, a sve u cilju usavršavanja očiglednih talenata. Ali, uprkos svojoj nevinoj spoljašnjosti, Rudeus je i dalje izopačeni otaku, koji koristi svoje bogato znanje da povuče poteze prema ženama koje nikada nije mogao da povuče u svom prethodnom životu.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !