Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Moriarty the Patriot – Sezona 2 Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska June 21, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Moriarty the Patriot
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Moriarty the Patriot – Sezona 2 Epizoda 12, Watch Moriarty the Patriot – Sezona 2 Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Moriarty the Patriot always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Moriarty the Patriot

憂国のモリアーティ
Ocena 8.15
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 24

Tokom kasnog 19. veka, Velika Britanija je postala najveće carstvo koje je svet ikada poznavao. Skrivena u svom uspehu, kruta ekonomska hijerarhija nacije diktira vrednost nečijeg života isključivo po statusu i bogatstvu. Ne iznenađuje, sistem favorizuje aristokratiju na vrhu i onemogućava radničku klasu da se popne u redove.

Villiam James Moriarti, drugi sin domaćinstva Moriarti, živi kao redovni plemić, istovremeno je i savetnik običnog puka da im pruži ruku i reši njihove probleme. Međutim, duboko u njemu leži želja da se uništi trenutnu strukturu koja dominira britanskim društvom i onime koji od toga imaju koristi.

Zajedno sa njegovom braćom Albertom i Luisom, trio će učiniti sve što je potrebno da promeni prljavi svet u kojem žive - čak i ako se mora proliti krv.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !