Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Moriarty the Patriot – Sezona 2 Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska March 30, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Moriarty the Patriot

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Moriarty the Patriot – Sezona 2 Epizoda 1, Watch Moriarty the Patriot – Sezona 2 Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Moriarty the Patriot always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Komentari

  1. Grifon says:

    Kada izlazi nova epizoda?

    1. boringLifee says:

      2. epizoda je na sajtu. Takođe, epizode kako u Japanu, tako i kod nas, izlaze jednom nedeljno. Obično je u pitanju nedelja ili ponedeljak.

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga