Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Monster Musume no Iru Nichijou – Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska January 12, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Monster Musume no Iru Nichijou
Uvećaj
Izgasi Svetla
This title has been categorized as 'mature', therefore may contain intense violence, blood/gore, sexual content and/or strong language that may not be appropriate for underage viewers.
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Monster Musume no Iru Nichijou – Epizoda 1, Watch Monster Musume no Iru Nichijou – Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Monster Musume no Iru Nichijou always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Monster Musume no Iru Nichijou

モンスター娘のいる日常
Ocena 7.10
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2015 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12

Sa svojim roditeljima u inostranstvu, Kimihito Kurusu je živeo tihim, neuglednim životom sam, sve dok nisu nagrnule čudovišne devojke! Ova alternativna stvarnost predstavlja vrhunski Japan, prvu zemlju koja promoviše integraciju ne-ljudskih vrsta u društvo. Nakon što nesposobnost koordinatora za razmenu vrsta odvede lamiju po imenu Mia kod Kimihitoa, novopečeni "Dragi" brzo privlači devojke različitih rasa, što rezultira sve većim haremskim naletom erotike i privlačnosti.

Na nesreću njega i dama, Zakon o razmeni među vrstama zabranio je seksualne interakcije između vrsta! Jedina rupa je u eksperimentalnoj odredbi o braku. Kimihitov život postaje ispunjen obiljem upozorenja specifičnih za bića i osetljivim zakonom o međuvrstima, pošto strastvene, umiljate i pohotne žene progone svaki njegov pokret, tražeći njegove romantične i seksualne naklonosti. Sa novim vrstama koje se često pojavljuju i događaji koji se materijalizuju iz vazduha, gde Kimihito i njegov harem odlaze, bilo ko pretpostavlja!

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..