Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Mob Psycho 100 II – Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska January 10, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Mob Psycho 100 II
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Mob Psycho 100 II – Epizoda 11, Watch Mob Psycho 100 II – Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Mob Psycho 100 II always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Mob Psycho 100 II

モブサイコ100 II
Ocena 8.85
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2019 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 13

Shigeo "Mob" Kageiama sada sazreva i shvata svoju ulogu natprirodnog vidovnjaka koji ima moć drastičnog uticaja na egzistenciju drugih. On i njegov mentor Reigen Arataka nastavljaju da se bave natprirodnim zahtevima klijenata, bilo da je reč o proterivanju zlih duhova ili o rešavanju urbanih legendi koje proganjaju građane.

Iako tok posla ostaje isti, Mob više ne samo slepo prati Reigena. Uz sva njegova iskustva smešno snažnog vidovnjaka, Mobove natprirodne avanture sada im imaju veću težinu. Stvari poprimaju ozbiljan i mračniji ton jer su opasnosti s kojima se Mob i Reigen suočavaju mnogo opipljivije i uznemirujuće nego ikad ranije.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..