Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Miira no Kaikata – Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska May 4, 2021 · ? views · Postavio MayDone · Serije Miira no Kaikata
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Miira no Kaikata – Epizoda 10, Watch Miira no Kaikata – Epizoda 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Miira no Kaikata always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Miira no Kaikata

How to Keep a Mummy, How to keep a mummy, ミイラの飼い方
Ocena 7.43
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2018 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12

Učenik srednje škole Sora Kashiwagi navikao je primati bizarne poklone od svog oca koji je na ekspediciji širom svijeta. Nažalost, ti darovi nisu ništa drugo nego noćne more. Kao rezultat toga, kad mu otac pošalje ogroman paket iz Egipta, Sora se pripremi za najgore, samo da bi ga dočekao Mii-kun - slatka mumija veličine pinte! Iako je u početku bio oprezan, Sora ubrzo saznaje da je Mii-kun bezopasan, nježno stvorenje koje žudi za pažnjom. Tijekom svog zabavnog svakodnevnog života, nevjerojatni par upoznaje druge ljude s jedinstvenim kućnim ljubimcima, a istovremeno jača zajedničku vezu. Iako je držanje kućnog ljubimca težak zadatak, Sora se brine o simpatičnom Mii-kunu.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..