Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Masou Gakuen HxH – Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska January 23, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Masou Gakuen HxH
Uvećaj
Izgasi Svetla
This title has been categorized as 'mature', therefore may contain intense violence, blood/gore, sexual content and/or strong language that may not be appropriate for underage viewers.
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Masou Gakuen HxH – Epizoda 2, Watch Masou Gakuen HxH – Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Masou Gakuen HxH always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Masou Gakuen HxH

Hybrid x Heart Magias Academy Ataraxia, Masou Gakuen Hybrid x Heart, 魔装学園H×H
Ocena 6.20
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2016 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12

Hida Kizuna poseduje HHG (Heart Hibrid Gear) sposobnost, ali nije dovoljno jak da bi ga učinio posebno važnim. Njegova starija sestra ga zove da se prebaci u strategijsku odbrambenu školu, gde mnogi učenici (od kojih su mnoge devojke krupnih grudi) koriste svoje HHG sposobnosti u borbi protiv osvajača iz drugog sveta, dok nose izuzetno oskudnu pilotsku odeću. Kizunina borbena sposobnost se ne meri, ali njegova sestra ima drugi plan - očigledno je da će mu erotska iskustva sa Kizunom omogućiti devojkama da obnove energiju ili snagu. Izgleda da će njegov novi školski život biti pun srama.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..