Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Mahouka Koukou no Rettousei – Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska November 6, 2020 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Mahouka Koukou no Rettousei

Zapratite naš Instagram profil: @balkanime


Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Mahouka Koukou no Rettousei – Epizoda 12, Watch Mahouka Koukou no Rettousei – Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Mahouka Koukou no Rettousei always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Tokom ženskog borbenog odbora, Mari Vatanabe doživljava nesreću i biva prebačena je u bolnicu Susono. Tatsuja joj pomaže da se oporavi magijom. Ipak, ona se mora povući iz Mirage Bat-a. Tatsuja sumnja da nesreća uopšte nije bila samo nesreća!

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga