Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Magatsu Wahrheit Zuerst – Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska May 17, 2021 · ? views · Postavio boringLifee · Serije Magatsu Wahrheit: Zuerst
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Magatsu Wahrheit Zuerst – Epizoda 11, Watch Magatsu Wahrheit Zuerst – Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Magatsu Wahrheit: Zuerst always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Magatsu Wahrheit: Zuerst

MAGATSU WAHRHEIT, MWZ, 禍つヴァールハイト -ZUERST-
Ocena 6.60
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
U tehnološki i magijski gledano naprednom carstvu zvanom Wahrheit, glasine o ponovnom vraćanju katastrofe poznate kao kataklizmička svetlost izazivaju pometnju među ljudima. U međuvremenu, u prestonici Wahrheit-a, dostavljač Inumael Grauer priprema svoje uobičajene pošiljke, boreći se da novčano obezbedi sebe i svoju sestru. Novopečeni vojnik Leokadio Wöhler, pomaže Inumaelu tokom svog putovanja na posao - nesvesno utovarajući misterioznipaket koji sadrži krijumčarsku artiljeriju koja pripada jednoj kriminalnoj grupi. Usled strogog carskog nadzora nad oružjem, prouzrokovanim porastom nereda, Inumael biva optužen zbog šverca paketa, ali i suočen sa mogućim pogubljenjem. Međutim, njemu nepoznata, organizacija koja ga je dovela u ovu maleroznu nepriliku, možda može bar na privremeno da ga spasi od ove sudbine. Tamo negde, Leokadiju je dodeljena njegova prva misija - hapšenje kriminalne grupe poznate kao Hedokiper, osumnjičene za transport ilegalnog oružja. Magatsu Wahrheit Zuerst prati ovu dvojicu mladića na putovanju kroz Wahrheit carstvo, koji pokrećući lanac događaja ne menjaju samo svoje sopstvene živote, već menjaju i samu sudbinu carstva.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..