Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Love Stage!! Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska May 23, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Love Stage!!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Love Stage!! Epizoda 8, Watch Love Stage!! Epizoda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Love Stage!! always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Love Stage!!

Love Stage!!, LOVE STAGE!!
Ocena 7.29
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2014 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 10
Sa majkom glumice, ocem producenta i bratom rok zvezde, svako bi očekivao da će Izumi Sena na kraju i sam ući u šou-biznis. Međutim, osim reklame za venčani magazin kada je bio dete, Izumi nikada nije bila u centru pažnje; umesto toga, on želi da postane umetnik mange. Ali deceniju nakon snimanja, časopis poziva na oglas za desetu godišnjicu, tražeći originalnu decu glumce za projekat. Ovo ponovo spaja Izumi sa Rioumom Ichijou, sada popularnim glumcem koji je, na Izumi-jev šok, zaljubljen u njega od njihovog prvog susreta! Međutim, zbog Izuminog ženskog izgleda i uniseks imena, Riouma je verovao da je dečak devojčica i to čini do danas. Izumi-jeve nevolje tek počinju, jer čak i nakon što je otkrio istinu, Riouma ne može da se otrese svojih osećanja...

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..