Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Lord Marksman and Vanadis – Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska January 4, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Lord Marksman and Vanadis
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Lord Marksman and Vanadis – Epizoda 3, Watch Lord Marksman and Vanadis – Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Lord Marksman and Vanadis always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Lord Marksman and Vanadis

魔弾の王と戦姫 (ヴァナディース)
Ocena 7.19
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2014 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 13

U fantazijskoj verziji Evrope, sprema se rat između neprijateljskih zemalja. Jedna od ovih zemalja, Zhcted, ima svojih sedam regija kojima vladaju War Maidens, poznate kao Vanadis. Opremljena moćnim oružjem izrezbarenim zmajem, Eleonora "Elen" Viltaria, jedna od Vanadisa, započinje invaziju na susednu suparničku zemlju Brunu. Na kraju, Tigrevurmud "Tigre" Vorn, mladi strelac i grof iz oblasti Brunea u Alzasu, od Elenine ruke je desetkovao celu svoju vojsku. U čudnom raspletu događaja, Elen poštedi Tigrea i izda mu naređenje: "Postani moj!" Koji bi mogao biti smisao ovog novog saveza?

Prilagođen laganom romanu koji je napisao Tsukasa Kavaguchi, Madan no Ou Vanadisu epska je avantura ispunjena složenom ratnom taktikom i lepim ženama. Zarobljeni u multinacionalnom sukobu, Tigre i Elen su pometeni u ratu ispunjenom mračnim tajnama, zaverama i korupcijom

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..