Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Kumo Desu ga, Nani ka? Epizoda 22

TV Sub Datum Izlaska June 15, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Kumo Desu ga, Nani ka? (So i am Spider, so What?)
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Kumo Desu ga, Nani ka? Epizoda 22, Watch Kumo Desu ga, Nani ka? Epizoda 22, don't forget to click on the like and share button. Anime Kumo Desu ga, Nani ka? (So i am Spider, so What?) always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Kumo Desu ga, Nani ka? (So i am Spider, so What?)

So I'm a Spider, So What?, 蜘蛛ですが、なにか?
Ocena 7.03
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 24
Dan je normalan koliko i može biti u srednjoj školi. Učenici mirno obavljaju svoje svakodnevne aktivnosti sve dok u školu ne pogodi neviđena katastrofa, koja za sobom ubija svaku osobu. Vođeni nečim što se čini čudom, nekolicina učenika ima tu sreću da se reinkarnira u drugi svet kao plemići, prinčevi i druge vrste ljudi sa prestižnim poreklom. Jedna devojka, međutim, nije te sreće. Budući da se preporodila kao pauk najslabije vrste, ona odmah iskušava teškoće svoje teške situacije. Uprkos tome, ona mora da nastavi da preživi brojne pretnje koje joj ugrožavaju život. Otkrivajući da njen novi svet ima sistem poput RPG-a, ona se svim silama trudi da lovi plen i pobedi čudovišta kako bi se podigla i razvila. Kako postepeno jača, nada se da će jednog dana njen trud biti nagrađen i da će joj biti odobren bolji život.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !