Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Koroshi Ai Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska January 14, 2022 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Koroshi Ai
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Koroshi Ai Epizoda 1, Watch Koroshi Ai Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Koroshi Ai always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Koroshi Ai

Love of Kill, 殺し愛
Ocena 7.16
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2022 Trajanje Epizode: 24 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime
Tihi i stoički Chateau Dankvorth je lovac na glave. Njena meta: Son Riang-ha, ozloglašeni ubica poznat po tome što je ubio 18 zvaničnika visoke klase u jednoj noći. Do danas, njegova ubistva ostaju brza, efikasna i krvava. Međutim, nakon što je Son Riang-ha savladao Šatoa u njihovom prvom susretu, on otkriva svoje namere: i on je za njom, ciljajući na njeno srce. Pokušaji sina Riang-ha da joj uhvati pogled su, u najmanju ruku, jedinstveni. On joj nudi poklone u obliku njenih trenutnih meta, vezanih i izlupanih, i učiniće sve da provedu više vremena zajedno. Šato nevoljno pristaje na ovaj čin i tako počinje ljubavna igra mačke i miša između dvoje ubica.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !