Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Konosuba – Sezona 2 Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska January 11, 2021 · ? views · Postavio Rajcho · Serije KonoSuba: God’s Blessing on This Wonderful World!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Konosuba – Sezona 2 Epizoda 5, Watch Konosuba – Sezona 2 Epizoda 5, don't forget to click on the like and share button. Anime KonoSuba: God’s Blessing on This Wonderful World! always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

KonoSuba: God’s Blessing on This Wonderful World!

この素晴らしい世界に祝福を!
Ocena 8.16
Status: Završen Studio: Datum Izlaska: 2016 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 20

Nakon što je na povratku od kupovine igre umro od smešne i patetične smrti, srednjoškolac i povučen Kazu Satou našao se kako sedi pred lepom, ali neprijatnom boginjom po imenu Akva. Ona NEET-u nudi dve mogućnosti: nastaviti do neba ili se reinkarnirati u snu svakog igrača - pravi svet fantazije! Odlučujući da započne novi život, Kazuma brzo dobija zadatak da pobedi kralja demona koji teroriše sela. Ali pre nego što ode, može da izabere jedan predmet bilo koje vrste koji će mu pomoći u potrazi, a on bira Akvu. Ali Kazuma je napravio veliku grešku - Akva je potpuno beskorisna!

Nažalost, njihove nevolje se ovdje ne završavaju; ispostavilo se da se život u takvom svetu mnogo razlikuje od onoga kako se igra u igri. Umesto da odu u uzbudljivu avanturu, dvojac prvo mora da radi na podmirivanju životnih troškova. Zaista, njihove nedaće su tek počele!

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anime Balkan novi diskord server

Anime Balkan Tim je odlučio da spoji sve svoje sajtove u jedan diskord server ! Anime Balkan, Manga sa prevodom, Otaku Balkan i svi budući sajtovi (Sajt za crtaće, sajt za filmove i sajt za serije , kao i par drugih) budu na jednom istom serveru kako bi smo gradili veliku zajednicu koja će iz dana u dan brojati više i više članova. Ovim putem te pozivamo da nam se pridružiš !

Šta se možeš raditi na našem serveru:

  • Pričati sa ostalim ljubiteljima anime serija i filmova.

  • Prijaviti pokvarene epizode.

  • Zatražiti prevođenje nekog animea.

  • Saznati i biti ovavešten kada izlaze nove epizode.

  • Učestvovati u raznim nagradnim igrama.

  • I još mnogo toga..