Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Komi Can’t Communicate Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska November 5, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Komi Can’t Communicate
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Komi Can’t Communicate Epizoda 3, Watch Komi Can’t Communicate Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Komi Can’t Communicate always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Komi Can’t Communicate

Komi Can't Communicate, Komi-san wa, Communication Shougai desu., 古見さんは、コミュ症です。
Ocena 8.51
Status: Pauza Studio: Datum Izlaska: 2021 Trajanje Epizode: 23 min. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Ovo je prvi dan Shouko Komi u prestižnoj privatnoj srednjoj školi Itan, a ona je već porasla do statusa školske Madone. Sa dugom crnom kosom i visokim, gracioznim izgledom, ona plijeni pažnju svakoga ko naiđe na nju. Međutim, postoji samo jedan problem — uprkos svojoj popularnosti, Shouko je užasna u komunikaciji sa drugima. Hitohito Tadano je vaš prosečan srednjoškolac. Sa svojim životnim motom „pročitajte situaciju i vodite računa da se klonite nevolja“, on brzo otkriva da ga je sedenje pored Šouka učinilo neprijateljem svih u njegovom razredu! Jednog dana, slučajno nokautiran, Hitohito se kasnije budi uz zvuk Shoukovog "mijaukanja". Laže da ništa nije čuo, zbog čega je Shouko pobegao. Ali pre nego što je uspela da pobegne, Hitohito pretpostavlja da Šouko ne može lako da razgovara s drugima - u stvari, nikada nije uspela da stekne nijednog prijatelja. Hitohito odlučuje da pomogne Šouko u njenom cilju da stekne stotinu prijatelja kako bi mogla da prevaziđe svoj komunikacijski poremećaj.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !