Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu. Reklama koja se prikazuje na Playeru pre puštanja možete da preskoćite na 'Skip Ad' dugme nakon par sekundi.

Kizumonogatari II – Nekketsu-hen

Movie Sub Datum Izlaska February 17, 2022 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Kizumonogatari II: Nekketsu-hen
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kizumonogatari II – Nekketsu-hen, Watch Kizumonogatari II – Nekketsu-hen, don't forget to click on the like and share button. Anime Kizumonogatari II: Nekketsu-hen always updated at Anime sa prevodom – Gledaj Anime Sa prevodom. Don't forget to watch other anime updates.

Kojomi Araragi više nije istinski čovek. Odlučuje da preuzme odsečene delove tela Kis-šot koje su ukrala tri moćna lovca na vampire. Očekuju ga Dramaturgija, lovac na vampire koji je i sam vampir; Epizoda, poluvampir sa sposobnošću da se transformiše u maglu; i Izvršitelj, ljudski sveštenik koji je najopasniji od svih njih.

Araragi ne zna da ga svaki minut koji provede pokušavajući da povrati njene udove čini manje čovekom, a više vampirom. Da li će uspeti da održi svoju želju da ponovo postane čovek do kraja svojih bitki?

Početna
Sačuvano
Instagram
Discord
Pretraga