Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Kingdom Sezona 3 Epizoda 18

TV Sub Datum Izlaska August 24, 2021 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Kingdom
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Kingdom Sezona 3 Epizoda 18, Watch Kingdom Sezona 3 Epizoda 18, don't forget to click on the like and share button. Anime Kingdom always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Kingdom

Kingdom, キングダム
Ocena 8.71
Status: Završeno Studio: Datum Izlaska: 2012 Trajanje Epizode: 25 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 103
Kineski period zaraćenih država, besni zmaj koji će sravnjivati zemlju 500 godina, video je mnoštvo kraljevstava kako se uzdižu i propadaju, otvarajući put sledećoj generaciji kraljeva i generala da se bore za prevlast. Na kraju je iz beskonačnog ciklusa ratovanja izašlo sedam moćnih država. U kraljevini Kin Li Ksin, rob koji je ostao bez roditelja, energično trenira sa svojim kolegom robom i najboljim prijateljem Piaom, koji deli svoj ponosni san da jednog dana postane Veliki general Nebesa. Međutim, njih dvoje su odjednom primorani da se rastanu kada Piaoa regrutuje za rad u kraljevskoj palati kraljev čuvar. Nakon što se razvio žestoki državni udar, Piao se vraća u Ksin, napola mrtav, sa misijom koja će ga dovesti do sastanka sa mladim kineskim kraljem Iing Zhengom, koji ima zapanjujuću sličnost sa Piaom. Kraljevstvo prati Ksina dok on čini prve korake na velikim stranicama istorije Kine natopljenim krvlju. Morao je da iskrči svoj put do slave u svojoj dugoj potrazi da postane Veliki general istorijskih Sedam zaraćenih država.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !