Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 9

TV Sub Datum Izlaska December 5, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 9, Watch Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 9, don't forget to click on the like and share button. Anime Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Tokom bitke sa Salindžerom, Iska je Rinu obećala da ako on pobedi Salingera, neće zaustaviti njega i njegove prijatelje dok ne pređu granicu. U međuvremenu, u palati, Schvartz izveštava Sisbell Lou Nebulis IKS o situaciji u Oluluganu. Povratak u Ollelugan, Rin pomaže Iski, dok se Alice nakratko suočava sa Nameless. Alice se tada pojavljuje na lokaciji Iske i Rina, što omogućava Iski da okrene stolove na Salingeru. Kao takav, Salinger odlučuje da pobegne. Sledećeg jutra, Rin izveštava Alice da su zarobljenici uračunati i da su se carski vojnici povukli. U Carstvu se otkriva da je Risia bila ta koja se zapravo suočila sa Alice, jer pravi Bezimeni izveštava da je Centralna provincija suvereniteta infiltrirana. 907. jedinica u međuvremenu se zajedno vraćaju kući. U palati, Alice i Rin vode razgovor o Iski kada se otkrije da ih Sisbell špijunira. Ubrzo shvata da je Iska isti carski vojnik koji ju je spasio.

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen

キミと僕の最後の戦場、あるいは世界が始まる聖戦
Ocena 6.73
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Godinama je besneo veliki rat između naučno naprednog carstva i raja veštica poznatih kao Nebulisov suverenitet. Ova vekovna bitka postavlja scenu za sudbonosni susret dva mlada borca: carskog mačevaoca Iske i princeze veštice Aliceliese. Kao zakleti neprijatelji, zavetuju se da će se poseći jedni druge kako bi ujedinili svoje svetove, pa ipak Iska zatiče njena lepota i pravednost, dok je Aliceliese dirnuta njegovom snagom i odlučnošću. Usred neprestanog rata koji im zabranjuje da budu zajedno, ne preostaje im drugo nego da se unište – ili da pronađu drugi način.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !