Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska December 5, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 7, Watch Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Nakon ubedljivog Alice, Rin odlučuje da Isku odvede u Alcatroz. U međuvremenu, Risia izveštava Oktet o situaciji. Zatim iznosi da se tamo drži i Salinger Transcendent. Posle toga, ona se uputi u kancelariju 907. jedinice gde koristi spravicu kako bi Nene, Mismis i Jhin mogli da idu na tajno mesto kao astralni magovi. U Alcatrozu, Iska se budi ranije nego što se očekivalo, dok ostatak 907. jedinice uspešno prelazi granicu. U hotelu, Rin se prijavljuje da posmatra Isku. 909. jedinica se u međuvremenu sastala sa Risiom. Vraćajući se u hotel, kada Alice napusti sobu, Rin pokušava da ubije Isku. Međutim, zaustavlja se kada se Alisa vrati. U zatvorskoj kuli Olulugan, Džin shvata da Carstvo ima skriveni motiv za misiju. Posle kraće nespretnosti između Iske i Alice, Iska primećuje Alisin astralni greben. Kada ga pita šta misli o njoj i njenom astralnom grbu, njegov odgovor je usrećuje. Kasnije se Risia predstavlja Salingeru.

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen

キミと僕の最後の戦場、あるいは世界が始まる聖戦
Ocena 6.73
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Godinama je besneo veliki rat između naučno naprednog carstva i raja veštica poznatih kao Nebulisov suverenitet. Ova vekovna bitka postavlja scenu za sudbonosni susret dva mlada borca: carskog mačevaoca Iske i princeze veštice Aliceliese. Kao zakleti neprijatelji, zavetuju se da će se poseći jedni druge kako bi ujedinili svoje svetove, pa ipak Iska zatiče njena lepota i pravednost, dok je Aliceliese dirnuta njegovom snagom i odlučnošću. Usred neprestanog rata koji im zabranjuje da budu zajedno, ne preostaje im drugo nego da se unište – ili da pronađu drugi način.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !