Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska December 5, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 6, Watch Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Dok se Alisa priseća svog prethodnog susreta sa Iskom, prilazi joj Rin, koji joj predlaže da krenu u neutralni grad. U međuvremenu, 907. jedinica je u njihovoj kancelariji kada se Mismis požali na svoje rame. Potom im Risija daje misiju da se infiltriraju u suverenitet Nebulisa. Nešto kasnije, Alice i Rin traže Isku u neutralnom gradu. Još u kancelariji 907. jedinice svi otkrivaju da je Mismis sada astralni mag. Uprkos tome, Iska, Jhin i Nene odlučuju da joj ostanu verni. Sutradan, Iska i Mismis uživaju u neutralnom gradu. Kada se raziđu, na kraju mu se obraća Alice. Posle nekog vremena, Rin se pojavljuje i ona im daje sok. Jednom kada se Iska onesvesti, Rin otkriva da je njegov sok zalila drogom koja izaziva san. Tada priznaje da nije očekivala da će ga on zapravo popiti. Dok odvode Isku, Mismis se vraća i pokušava da ih zaustavi. Međutim, Alice ledi stopalo. Kasnije Risia izveštava cara da je Iska zarobljena.

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen

キミと僕の最後の戦場、あるいは世界が始まる聖戦
Ocena 6.73
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Godinama je besneo veliki rat između naučno naprednog carstva i raja veštica poznatih kao Nebulisov suverenitet. Ova vekovna bitka postavlja scenu za sudbonosni susret dva mlada borca: carskog mačevaoca Iske i princeze veštice Aliceliese. Kao zakleti neprijatelji, zavetuju se da će se poseći jedni druge kako bi ujedinili svoje svetove, pa ipak Iska zatiče njena lepota i pravednost, dok je Aliceliese dirnuta njegovom snagom i odlučnošću. Usred neprestanog rata koji im zabranjuje da budu zajedno, ne preostaje im drugo nego da se unište – ili da pronađu drugi način.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !