Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska December 5, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 5, Watch Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 5, don't forget to click on the like and share button. Anime Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Kada Alice i Rin stignu u vrtlog, Lord Mask se pojavljuje sa Kissingom. Lord Mask objašnjava da želi da ratuje sa Imperijom. U međuvremenu, 907. jedinica nadgleda dolinu Miudol kada primete astralno svetlo. Krećući se ka području svetlosti, nailaze na jedinicu Shanorotte Gregori, koja otkriva da su zapravo astralni magovi. Iznenada dolazi bezimeni i on odvodi Shanorotte-in tim, mada ona uspeva da pobegne sa Mismisom. Kada Shanorotte dovede Mismisa u vrtlog, Alice odluči da iskoristi priliku da se uputi u bazu carske vojske. Nešto kasnije, Iska stiže u vrtlog da spasi Mismis. Upravo tada, Kissing pokazuje svoju moć. U osnovi, Alice preuzima Nameless. Nazad u vrtlog, Iska i Kissing se međusobno bore sa Iskom koja izlazi kao pobednica. Posle toga, Lord Mask šutne Mismisa u vrtlog. Kada Iska uskoči da je spasi, Alice ih prati. Zahvaljujući Aliceinoj pomoći, sve troje mogu preživeti.

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen

キミと僕の最後の戦場、あるいは世界が始まる聖戦
Ocena 6.73
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Godinama je besneo veliki rat između naučno naprednog carstva i raja veštica poznatih kao Nebulisov suverenitet. Ova vekovna bitka postavlja scenu za sudbonosni susret dva mlada borca: carskog mačevaoca Iske i princeze veštice Aliceliese. Kao zakleti neprijatelji, zavetuju se da će se poseći jedni druge kako bi ujedinili svoje svetove, pa ipak Iska zatiče njena lepota i pravednost, dok je Aliceliese dirnuta njegovom snagom i odlučnošću. Usred neprestanog rata koji im zabranjuje da budu zajedno, ne preostaje im drugo nego da se unište – ili da pronađu drugi način.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !