Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska December 5, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 4, Watch Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

U gradu Jurak, 907. jedinica se igra automata u kazinu. U međuvremenu, Alice i Rin stižu u kazino. Kada Alice postigne džekpot, deli dobitak sa Nene. Jednom kad svi odu, Alice i Iska se upute kod gatare gde dobijaju isto bogatstvo. Nešto kasnije, Risia obaveštava 907. jedinicu o vrtlogu u dolini Miudol. U palati, Rin kaže Alice da su trupe Carstva raspoređene prema dolini Miudol. Takođe otkriva da je porodica Zoa odlagala izveštaj njenoj majci. Kasnije se suočavaju sa Lordom Maskom koji otkriva zašto je izveštaj odložen. U dolini Miudol trupe se sastaju sa jednim od članova Svetih učenika po imenu Bezimeni. Tokom potrage za vrtlogom, jedinica 907 je obaveštena da je jedna od jedinica nestala. Kada se vrate u bazu, Bezimeni odlučuje da ne rasporedi spasilački tim. Kada Iska pokuša da razgovara sa Bezimenim, Mismis to čini umesto njega. Kasnije te noći, Alice odlučuje da se sama uputi u dolinu Miudol. U međuvremenu, Lord Mask prilazi poljupcu Zoa Nebulis IKS.

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen

キミと僕の最後の戦場、あるいは世界が始まる聖戦
Ocena 6.73
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Godinama je besneo veliki rat između naučno naprednog carstva i raja veštica poznatih kao Nebulisov suverenitet. Ova vekovna bitka postavlja scenu za sudbonosni susret dva mlada borca: carskog mačevaoca Iske i princeze veštice Aliceliese. Kao zakleti neprijatelji, zavetuju se da će se poseći jedni druge kako bi ujedinili svoje svetove, pa ipak Iska zatiče njena lepota i pravednost, dok je Aliceliese dirnuta njegovom snagom i odlučnošću. Usred neprestanog rata koji im zabranjuje da budu zajedno, ne preostaje im drugo nego da se unište – ili da pronađu drugi način.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !