Nasumično
Pridruzite se nasem diskord serveru: Link: https://discord.gg/EYKBmwSmUu

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska December 5, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam server ne radi, izaberite neki drugi server na dugme "Izaberi Server". Takodje možete da refrešujete stranicu jer to može biti problem u nekim slučajevima.

Download Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 3, Watch Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen always updated at Anime Balkan. Don't forget to watch other anime updates.

Iska stiže u kancelariju 907. jedinice kada mu Risia kaže da Oktet želi da ga vidi. Tamo je obavešten da žele da uhapsi Vešticu ledene nepogode. Kada se vrati u svoju sobu, Iska pita Mismisa da li može da ode u neutralni grad. Ona se slaže pod uslovom da pođe s njim. U međuvremenu, u palati, Rin daje Alice dosije o Iski. Nakon razgovora sa majkom, Alice kaže Rin da želi da krenu u neutralni grad. Sledećeg dana, Iska, Mismis, Alice i Rin sastaju se u neutralnom gradu. Nakon što Iska otkrije zašto je spasio vešticu godinu ranije, Alice traži od Iske da prebegne iz Carstva. Pre nego što može da odgovori, napao ih je sada besplatni osnivač Nebulisa. Tokom bitke, Rin je povređen. Jednom kada Mismis odvede Rina u bolnicu, Iska i Alice udružuju se kako bi pobedile osnivača Nebulisa. Posle toga, Iska odbija Alisin zahtev. Zatim pristaju na privremeno primirje do kraja dana.

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen

キミと僕の最後の戦場、あるいは世界が始まる聖戦
Ocena 6.73
Status: Emituje se Studio: Datum Izlaska: 2020 Trajanje Epizode: 23 min. po ep. Sezone: Vrsta: Anime Epizode: 12
Godinama je besneo veliki rat između naučno naprednog carstva i raja veštica poznatih kao Nebulisov suverenitet. Ova vekovna bitka postavlja scenu za sudbonosni susret dva mlada borca: carskog mačevaoca Iske i princeze veštice Aliceliese. Kao zakleti neprijatelji, zavetuju se da će se poseći jedni druge kako bi ujedinili svoje svetove, pa ipak Iska zatiče njena lepota i pravednost, dok je Aliceliese dirnuta njegovom snagom i odlučnošću. Usred neprestanog rata koji im zabranjuje da budu zajedno, ne preostaje im drugo nego da se unište – ili da pronađu drugi način.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gledaj Crtaće

Od sada možete gledati crtaće na novom sajtu crtacibalkan.net bez reklama online bestplano !